ELEKTRONICA, GEGEVENSVERWERKING, BESTURING en BEDIENING

Proefbank
TestWinner Klik op de afbeelding om de documentatie te openen Verschillende configuraties worden voorgesteld Offerte en inlichtingen

Offerte en inlichtingen

 

  Bestelling

Bestelling

 

Hoe wil u de proefresultaten aflezen en interpreteren ?
En hoe wil u de proefbanken besturen ?
Vragen die u zich stelt bij het bepalen van het type proefbank dat geschikt is voor uw toepassing ... en uw budget.

Van de eenvoudige digitale aflezing van de kracht tot een volledige software onder Windows, kunnen we u de oplossing voorstellen die echt aan uw behoeften beantwoordt.

Bovendien kan de elektronische kaart voor gegevensverwerving die bij de software TesTWinner hoort, diverse digitale of analoge ingangssignalen hebben die niet enkel van de bank komen (temperatuur in een klimaatruimte of een oven), maar ook van meetinstrumenten zoals een micrometer, balans, materiaalonderzoektoestel, op voorwaarde natuurlijk dat er een interface type RS232 of analoog is. Op deze wijze zal de software berekeningen, verslagen en statistieken kunnen maken, in combinatie met de kracht- en verplaatsingsmetingen op de proefbank, maar ook andere metingen die met andere instrumenten uitgevoerd worden.

   Offerte en inlichtingen - Bestelling
Nieuwe generatie van elektronica 850-USB Klik op de afbeelding om de documentatie te openen Nieuwe generatie van elektronica 850-USB Offerte en inlichtingen

Offerte en inlichtingen

 

  Bestelling

Bestelling

 

Besturings- en verwerkingselektronica van het type 32 bit via USB-poort. Diverse uitbreidingen en koppelingen mogelijk om de testmachine te laten communiceren met de externe meetinstrumentaties.

Hierdoor kunnen de kracht- en verplaatsingsmetingen in de machine gecombineerd worden met de ter plaatse of op de proefstukken uitgevoerde metingen (bijvoorbeeld: balans, rekenliniaal, rekstrookje, thermokoppel, enz.)

   Offerte en inlichtingen - Bestelling
Stuur- en uitleeseenheid 810 Klik op de afbeelding om de documentatie te openen Stuur- en uitleeseenheid 810 Offerte en inlichtingen

Offerte en inlichtingen

 

  Bestelling

Bestelling

 

Elektronica voor de besturing en alfanumerieke weergave model 810: console geplaatst op een tafel naast de proefbank, elementaire software voor de weergave van de curve kracht - verplaatsing en het afdrukken van de resultaten op een pagina.

Dit is een praktische en zuinige oplossing indien men geen te ingewikkelde proeven dient uit te voeren of indien men de bank niet wenst te automatiseren.

   Offerte en inlichtingen - Bestelling
PC-kaart 822 Klik op de afbeelding om de documentatie te openen PC-kaart 822 Offerte en inlichtingen

Offerte en inlichtingen

 

  Bestelling

Bestelling

 

Kaart die in een PC ingebracht dient te worden (uw PC of de PC die u bij uw gebruikelijke leverancier gaat kopen), dus niets speciaals of ingewikkelds.

Belangrijk: zorg ervoor dat er voldoende plaats is voor de PCI-kaart in de PC; klik op de link om de afmetingen van deze kaart te zien.

   Afmetingen van de kaart - Offerte en inlichtingen - Bestelling

We zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

There is no Quality without Measurement

Contacteer ons om het trackingnummer van uw UPS-colli te bekomen

Metil Industrie bvba - Idiersstraat 17 - B-1160 Brussel - BelgiŽ - Tel : +32 26 75 22 20 - Fax : +32 26 75 00 01 - www.metil-industrie.com - www.metil.nl
Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Terug naar boven : ELEKTRONICA, GEGEVENSVERWERKING, BESTURING en BEDIENING