Meting en beproeving van papier, karton, kunststoffolie en rubber

Klantgerichte toepassingen
Opnemer voor spanningsmeting van rekfolie in de hoeken voor een klant in Denemarken

De Deense firma Lachenmeier was op de hoogte van de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben voor een grote fabrikant van rekfolie en heeft bij ons een draagbare uitrusting besteld om de spanning van uitgerekte folie in de hoeken te meten. De opnemer met uiterst speciale vorm werd ontworpen en gefabriceerd bij Metil Industrie door onze kleine ploeg, die zeer gespecialiseerd is in elektronische meetinstrumenten en opnemers. Er werd software ontwikkeld om de meetresultaten te verwerken en op te slaan.

Automatisering en informatisering van laboratoria en meetprocessen

A.- Papier, karton, kunststof- of metaalfolie
DAW Offre et renseignements  Commande
DAW is een systeem ontwikkeld door Lorentzen & Wettre om het werk van een operator te automatiseren. De beproevingsapparatuur wordt aangesloten op een PC geleverd met gebruiksvriendelijke software, waarmee de resultaten van de metingen uitgevoerd met de verschillende laboratoriumtoestellen automatisch verzameld, opgeslagen, afgedrukt en overgedragen worden. Tijdswinst, opheffing van het foutenrisico bij het manueel kopiŽren van de resultaten en automatische afdruk van de proefverslagen vormen de belangrijkste voordelen van de DAW.


Fabricage van snijwerktuigen voor kunststof, karton of papier

Stanswerktuigen Klik op de afbeelding om de documentatie te openen Stanswerktuigen Offerte en inlichtingen

Offerte en inlichtingen

 

  Bestelling

Bestelling

 

Fabricage van speciale werktuigen (vormen) voor stansmessen (ontwerp en uitvoering in ons atelier volgens specificaties van de klant).

We zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

There is no Quality without Measurement

Contacteer ons om het trackingnummer van uw UPS-colli te bekomen

Metil Industrie bvba - Idiersstraat 17 - B-1160 Brussel - BelgiŽ - Tel : +32 26 75 22 20 - Fax : +32 26 75 00 01 - www.metil-industrie.com - www.metil.nl
Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Terug naar boven : Meting en beproeving van papier, karton, kunststoffolie en rubber