IndustriŽle weging

Klantgerichte toepassingen
4 systemen voor stuktelling in de fabriek Volvo Trucks in Gent.Volvo Trucks Volvo Trucks Volvo Trucks Volvo Trucks Volvo Trucks Klik op de foto's om ze te vergroten
Weging onder een rolbrug van 50 ton met twee takels van elk 25 t en ťťn aflezing en bediening op afstand (klant in de regio Luik - BelgiŽ).

Klik op de foto om deze te vergroten
Uitvoering van een speciaal rolwagentje om 2 aswegers, een laptop, technische dossiers en gereedschap te vervoeren en te beschermen.

Studie, montage, kalibratie en installatie in een grote assemblagefabriek van vrachtwagens van de DAF-groep (DAF Vlaanderen, Westerlo) van een krachtmeetuitrusting om de veiligheid van een industrieel liftsysteem te waarborgen.

De geleverde uitrusting bestaat uit : 2 elektronica-elementen van het type Micra in een inox behuizing op maat met connectors, 2 speciale, cilindervormige krachtopnemers van 3 T druk elk, de bekabeling.

We hebben het probleem samen met de klant bestudeerd en een oplossing voorgesteld. We hebben daarna deelgenomen aan de installatie en inbedrijfstelling in de fabriek.

Algemeen beeld van de lift met as (jaar : 2007)
Het hefvermogen van de takel is 2500 kg,( 25 kN) of per kabel 1250 kg ( 12,5 kN).
Veiligheidshalve denken we dat er best drukdozen voorzien worden voor +/- 50 kN.
Deze lift gaat een 600 keer per dag op en neer.

We zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

There is no Quality without Measurement

Contacteer ons om het trackingnummer van uw UPS-colli te bekomen

Metil Industrie bvba - Idiersstraat 17 - B-1160 Brussel - BelgiŽ - Tel : +32 26 75 22 20 - Fax : +32 26 75 00 01 - www.metil-industrie.com - www.metil.nl
Sitemap - Algemene gebruiksvoorwaarden - Terug naar boven : IndustriŽle weging